Søren Aastrup Rasmussen

B2B Salgsekspert

Tech Lead | Copenhagen Business School HD2 

Om Søren

Erfaring:

B2B salg og Ledelse

Søren har arbejdet med salg i godt 10 år – først selvstændigt med B2B salg af bildele fra Tyskland, og efterfølgende i Jyske Bank hvor det blev til 4 år på tværs af alle bankens forretningsområder. B2B salg har altid været den største passion og derfor var Radiant det perfekte match.

Erfaring med B2B salg

Sørens erfaring inden for B2B-salg er omfattende og dybtgående. Med over et årtis erfaring som selvstændig og i banksektoren har han udviklet en stærk fornemmelse for kunderelationer og en instinktiv forståelse for komplekse salgsprocesser. Hans karriere har været præget af en passion for teknologi og rådgivning.

I sine tidlige år som selvstændig lærte Søren hurtigt, at succes i B2B-salg kræver mere end bare produktkendskab; det kræver indsigt i kundens virkelige behov og evnen til at forbinde disse behov med de rette løsninger. Hans overgang til bankverdenen forstærkede denne forståelse, da han arbejdede med mange forskellige kundetyper, altid med fokus på at skabe langvarige forretningsrelationer.

Hos Radiant bruger Søren sin brede vifte af færdigheder til at navigere i tech- og konsulentbranchens komplekse salgsmiljø og holder sig altid opdateret på de seneste trends i markedet for at kunne guide hans kunder trygt mod nøglen til højere konverteringsrater.

Erfaring med HubSpot

Søren har virkelig taget HubSpot til sig. Med en praktisk tilgang og en smule snilde har han tilpasset systemet til nøjagtigt at passe til hans arbejdsstil. Han bruger det til at holde styr på alt fra kundemøder til opfølgninger, og har finpudset sine dashboards, så de viser nøjagtigt de data, han har brug for med et enkelt blik. For Søren er HubSpot ikke bare et værktøj; det er hans digitale wingman, der holder ham organiseret og sikrer, at han aldrig går glip af en mulighed for at connecte med kunder eller at lukke en deal.

Uddannelse

  • Copenhagen Business School HD2, Organisation og ledelse
  • Copenhagen Business School HD 2, Finansiering

Nye artikler

Bedste CRM til startups

Bedste CRM til startups

Er du founder, CCO, CMO, salgschef eller lignende i et startup, som leder efter et CRM-system? Så er du kommet til ...