HUBSPOT PARTNER

Radiant er førende HubSpot Partner

Radiant implementerer, onboarder og optimerer HubSpot platforme. 
Med 100+ HubSpot implementeringer, 30+ HubSpot certifikater og Official Hubspot Trainer sørger vi for at I får det bedste HubSpot setup.

HubSpot as a Service

Det hjælper vi med som HubSpot Partner

HubSpot Priser

Ved at tilknytte Radiant som dit HubSpot-bureau kan du få de rette HubSpot Hubs, til den bedste pris. Selvom HubSpot CRM nemt at bruge, så kan det være komplekst at få den bedste aftalestruktur på kort og lang sigt.  Derfor sparer I penge, tid og besvær ved at Radant, som et HubSpot bureau, forhandler en deal på plads med HubSpot på jeres vegne. 

HubSpot Funnels

Som en førende HubSpot Partner, skaber vi effektive marketingfunneler og workflows i HubSpot med et 360° design, der genererer flere kvalitetsleads, med fokus på kvalificerede møder, der sikrer omsætning. Dette gør vi på for, at sikre I opvarmer de rigtige leads og en omni channel tilgang så alle de vigtigste kanaler bliver anvendt korrekt.

Effektiv salgsproces

Ved at udnytte data fra millioner af salgsaktiviteter i HubSpot skaber vi effektive processer, der sikrer høj konverteringsrate, øget salg og et bedre overblik over jeres pipeline. Dette sikrer jer højere konverteringsrate og I ved præcist hvornår I skal række ud til et lead baseret på kriterier direkte I jeres HubSpot – så HubSpot understøtter jeres salg i praksis.

Kunde Segmentering

Vi løser nøgleudfordringen ved at identificere og berige jeres ønskekunder direkte i HubSpot med platform som Cognism. Vi sikrer, at I også relevante oplysninger såsom eksempelvis LinkedIn, nøgletal, regnskaber, hvilke systemer de bruger osv. På denne måde mindsker du tiden sælgere bruger på administrativt arbejde og øger konverteringsraten.

Udnyt AI i HubSpot

Som Official HubSpot AI Speaker hjælper Radiant med at identificere hvorhenne i jeres arbejdsprocesser I med fordel kan bruge AI. Derefter implementerer vi AI med de respektive prompts og integrationer, hvorefter vi sikrer at I får onboarding og træning til at bruge AI i jeres HubSpot i praksis.

Gamification, BI & Dashboards

Som Plecto og HubSpot partner, designer, implementerer og visualiserer vi BI, dashboards og Gamification direkte fra jeres HubSpot og andre platforme. På den måde løber I alle sammen mod samme mål så motivation og trivsel øges i salgsafdelingen.

Integrationer med andre platforme

Som HubSpot Partner, hjælper vi med implementering og effektiviseringen af integreringer i HubSpot, hvilket faciliterer hurtigere informationsdeling, reducerer administrativt arbejde og automatiserer manuelle opgaver i salg, marekting og kundeservice.

Data migration

Vi specialiserer os i data migrationer fra CRM-systemer til HubSpot samt Marketing- og Kundeservice Platforme. Vi benytter ofte lejligheden til at rense og berige dataen med relevante oplysninger for at optimere rapportering. God data er fundamentet for I kan lave rapporter og bruge dataen i salg mm.

HUBSPOT PARTNER FORDELE

HubSpot  Partner fordele fra Radiant

HubSpot Partner Platform

HubSpot Platform som man bruger i praksis

Vi implementerer ikke bare HubSpot Platforme – vi sørger for at I vokser med platformen

HubSpot Partner Pris

Opnå bedste aftale og pris med HubSpot

Radiant er Top HubSpot Partner og strukturerer og forhandler de bedste aftaler for vores kunder

HubSpot Partner indsigter

Det dygtigste HubSpot Team i Norden

Radiants HubSpot team har 100+ HubSpot implementeringer, 30+ certifikater og er Hubspot Træner

HubSpot Partner data

Vi ved hvad der virker i virkeligheden

Data fra millioner af HubSpot aktiviteter og styrer Nordens førende Hubspot Platforme

Vi er allerede HubSpot-partnere for:

Contractbook logo

“Deres præcision og effektivitet i implementeringsprocessen oversteg forventningerne, strømlinede driften og forbedrede den overordnede effektivitet.”

Kristian J. fra Contractbook

Kristian, Director of Marketing

Contractbook

North Risk

“Vi har haft den store fornøjelse at samarbejde med Radiant i de sidste 1½ år, og vores oplevelse har været intet mindre end enestående.”

Sloth, N.O.

Niels, Partner

NORTH

HubSpot Partner

HubSpot Platform der skaber effektivt salg

Få en HubSpot 360° Platform, der er skræddersyet og klar til kontinuerlig vækst. Dette inkluderer valg af hubs, forhandling på dine vegne med HubSpot, design, implementering, automatiseringer, segmenteringer, integrationer, dashboards, AI, data migrering , onboarding og træning.

  • R100+ HubSpot implementeringer & Certificeret HubSpot Træner
  • R30+ Officielle HubSpot Certificeringer
  • R5/5 Stjerner i alle vores HubSpot kundeanmeldelser
  • R50+ Aktive HubSpot platforme vi administrerer
  • R30+ HubSpot eksperter som bruger HubSpot i praksis
Et billede der viser hvordan Radiant bruger HubSpot