Cases

Hør det fra andre ligesom dig

Virksomheder vi har hjulpet med at vækste effektivt

Testimonials

Voluntas logo

“En lovende start med: 5-stjernet salgspartnerskab. Deres præstation og tilgang har sat en høj standard. Deres klarhed i at kommunikere value propositions har ikke kun været overbevisende, men også afspejlet deres salgsekpertise”

Kristoffer fra Voluntas

Kristoffer, Digital Lead

Voluntas

North Risk

“Radiants salgsteam opererer på et niveau af professionalisme, der virkelig er imponerende. Det, der adskiller Radiant, er deres urokkelige engagement og ekspertise i salg. Deres track record er et vidnesbyrd om deres banebrydende salgspræstationer, som konsekvent overstiger forventningerne.”

Sloth, N.O.

Niels, Partner

NORTH

HubSpot Partner

“En top klasse HubSpot onboarding. Engageret team og god service. Det har virkelig været en fornøjelse at arbejde med Radiant. Mine bedste anbefalinger.”

HubSpot CRM

Esben, CEO

Solitwork

HubSpot Partner

“Radiant har demonstreret kunsten af salg og performance. Salg og måler adopteret af alle vores partnere. Mine bedste anbefalinger af Radiant.”

HubSpot CRM

Ramazan, Partner

Baker Tilly

Cyberpilot HubSpot

“Super godt og solidt samarbejde hvor der er et godt miks af procesarbejde udover HubSpot og også faktisk implementering i HubSpot og træning af vores brugere” 

Cyberpilot og HubSpot

Rasmus, CEO

CyberPilot

COMA System SVG

“Radiants fremadskuende eksperter skaber de ultimative ‘best practices’ til din næste vækstrejse. Resultat har været imponerende indtil videre med en ‘state-of-the-art’ tilgang.

Rasmus Pultz

Rasmus, CCO

COMA System

HubSpot Partner

“Radiant har demonstreret sort-bælte niveau i vores CRM implementering. Radiant er en ægte ‘Sales Excellence’ champion for ethvert selskab!”

HubSpot CRM

Henning, CCO

Hemento

cittros logo

“Radiant og teamet har levet op til alle vores forventninger og mere end det. Med Radiant har vi fundet den rigtige partner til CRM og salg.”

Thomas meede cittros

Thomas, Chief Architect & Partner

Cittros

HubSpot Partner

“Radiant er responsive og pålidelige hvilket gør hele samarbejde problem- og stressfrit. De tager sig tid til at lytte og er altid tilgængelige til hurtigt at adressere spørgsmål”

Vainu hubSpot HubSpot

Aamer, Head of Marketing

Vainu

Lasso X HubSpot

“Fantastisk HubSpot samarbejde med Radiant! Fantastiske til at forstå vores salgsproces og til at implementere HubSpot. Jeg anbefaler Radiant som HubSpot Partner. 

HubSpot CRM

Martin, CSO

Lasso X

HubSpot Partner

“Hvordan giver jeg SEKS stjerner til de her HubSpot-Ninjaer? Fordi Radiant fortjener den ekstra anerkendelse for altid at levere ‘best in class’ arbejde” 

HubSpot CRM

Kasper, CMDO

RISMA

Contractbook logo

“Deres præcision og effektivitet i implementeringsprocessen oversteg forventningerne, strømlinede driften og forbedrede den overordnede effektivitet.”

Kristian J. fra Contractbook

Kristian, Director of Marketing

Contractbook

Timelog logo

“Det var en fornøjelse at arbejde med Radiant, vi fandt gode løsninger og de hjalp os med at sikre en vellykket migrering af Zendesk. Jeg vil helt klart anbefale Radiant som en partner til sådanne migreringer.”

Lucaas fra TimeLog

Lucaas, Head of Revenue Operations & Sales Development

TimeLog

Timelog logo

“Jeg er glad for at kunne vise min positive oplevelse med Radiant, vores HubSpot-partner. Radiant udviste en høj grad af gennemsigtighed i hele vores partnerskab og sikrede klarhed på hvert trin i processen.”

Lucaas fra TimeLog

Flemming, CEO

Plecto

Dawn health logo

“Radiant har været afgørende i at lave HubSpot som en central brik i vores vækstmoter. De var i stand til at forstå det komplekse og alle nuancer i vores forretning. 

HubSpot Partner

Wesley, DSO

Dawn Health

HubSpot Partner

“Radiant har implementeret HubSpot til enorm tilfredshed med et fantastisk overblik af vores salgsaktiviteter. Jeg vil give mine bedste anbefalinger af Radiant!”

HubSpot CRM

Christian, CEO

Othania

Slow Forest Coffee logo

“Dette er den anden virksomhed, hvor jeg bruger Radiant til HubSpot-assistance. Det siger meget om en partner, når man skifter job og tager dem med sig. “

Kasper fra Slow Forest Coffee

Kasper, Growth Executive

Slow Forest Coffee

Martinsen Rådgivning & Revision logo

“De er professionelle og dedikerede i deres arbejde. Det er en fornøjelse at arbejde med dem og jeg kan varmt anbefale Radiant som HubSpot partner.”

Mette fra Martinsen

Mette, Kommunikations- og marketingchef

Martinsen Rådgivning & Revision

Contendo AS logo

“Jeg har oplevet Radiant som en kompetent, engageret og kommercielt tænkende      partner med fokus på at opnå praktisk salgssucces.”

Børre fra Contendo AS

Børre, Managing Director

Contendo AS

Education Esbjerg logo

“Teamet var professionelt, engageret og grundigt. De gjorde en stor indsats for at forstå vores unikke behov i hele salgs- og onboarding-perioden.”

Line fra Education Esbjerg

Line, Chief Project Officer

Education Esbjerg