HubSpot & AI

Kustig intelligens har ændret erhvervslivet og det kommer også til at ændre måden du bruger dit CRM system. Med HubSpot & AI får du den mest kraftfulde kombination, når det gælder om at effektivisere dit salg, marketing og customer succes. Læs mere om hvordan HubSpot revolutionere AI brugen i dit CRM system.

Image of ChatGPT logo, ChatSpot AI, and other AI tools for HubSpot

Hvad er AI?

Kunstig intelligens (AI) handler om at lade computere udføre opgaver, som normalt kræver menneskelig intelligens. Det dækker over maskinlæring, hvor computere lærer fra data og en avanceret form for maskinlæring. AI bruges i forskellige brancher for at effektivisere processer, forbedre salg, marketing og kundeservice. 

Her vil vi kigge på hvad AI er ift. HubSpot og hvordan du kan bruge det til at forbedre ovenstående områder og hele dit kommercielle setup.

HubSpot’s AI Løsninger

ChatSpot AI

ChatSpot AI kører på OpenAI’s GPT-model og forbedrer din salgs- og marketingindsats. Det kan give dataindsigt og personaliserede workflows der bidrager til udviklingen af dit CRM, så det passer til jeres mål på en mere effektiv måde. Hvis du gerne vil automatisere nogle af de mere manuelle opgaver, så prøv ChatSpot AI

ChatSpot AI bruger HubSpot, ChatGPT og din prompt
Content Assistant

Content Assistant?

HubSpots Content Assistant, der bygger på OpenAI’s GPT-model, hjælper dit content-team med at øge deres effektivitet ved at generere tekster til blogs, landingssider og marketing-e-mails. Dette værktøj hjælper dig med at spare tid og aldrig have en tom side, når du skriver din næste e-mail, tekst til en landingsside eller annoncetekst – hvis du ikke har prøvet content assistant, så går du glip af noget!

HUBSPOT PARTNER FORDELE

Fordele Fra Radiant

HubSpot Partner Platform

Unik HubSpot Platform

Vi implementerer ikke bare HubSpot Platforme – vi sørger for, at de vokser med dig.

HubSpot Partner Pris

Den bedste pakke & pris

Radiant er den øverste ranget HubSpot Partner til at definere og strukturere de bedste aftaler.

HubSpot Partner indsigter

Bedste HubSpot Indsigter

Radiant er en top rangeret HubSpot partner med +30 certificeringer og en højt certificeret træner.

HubSpot Partner data

Unik HubSpot Data

Data fra +15.000 nordiske salgsprocesser for at guide dig til, hvad der virker i virkeligheden.

AI Forecasting

Det er rigtigt, problemet med at gætte fremtidigt salg, hvilke aftaler der lukkes, og hvilke der ikke gør, er slut – takket være AI-forecasting i HubSpot. Så hvis du arbejder med salg, hvilket de fleste HubSpot-brugere gør, så tag et kig på videoen til højre og se, om AI-forecasting er noget, du bør implementere.

Få en snak med vores direktør, Joakim, som har integreret AI i flere CRM systemer.

Fem tips til at komme i gang med AI

Efter INBOUND 2023 talte Joakim, vores CEO og medstifter, med HubSpot-professor Marc D. Hans om Joakims fem tips til at komme i gang med AI, og hvilke fejl han ser virksomheder begå, når de forsøger at implementere AI i HubSpot.

Vores løsninger

HubSpot Implementering

 • RBedste pakker og priser
 • Rskrlddersyet funnels der konvertere leads
 • REn platfrom, der er nem at bruge

HubSpot as a Service

 • RAutomatiseringer & segmenteringer
 • ROptimeringer, synergi og best practice
 • RGamification, træning, & support

Sales as a Service

 • RFlere relevante salgsmøder
 • RFlere leads inden for ICP i din pipeline
 • RKunder og omsætning

Kommende AI-funktioner i HubSpot

Picture of HubSpot transcription and how AI insights can help

AI Insights

AI Insights giver forudsigende AI-funktioner i din HubSpot, så du kan lave bedre analyser og anbefalinger i HubSpot. Ude til hæjre ses et billede af en samtale, der transskriberes her vil AI insights, give anbefalinger til hvor det går godt og skidt..

AI Assistant

AI Assistants, et værktøj i din HubSpot, der hjælper dig med at booste marketing, salg og service ved at udarbejde indhold, skabe billeder, blogideer, bygge hjemmesider og udvikle rapporter – og det bedste af det hele er, at det kan analysere data på tværs af hele din HubSpot-platform og komme med respons baseret på dette.

Et billede der viser AI Assistant i HubSpota skrive et udkast til et post
Picture showing ChatSpot and how it can give you actionable insights with AI

AI Insights

AI Insights giver forudsigende AI-funktioner i din HubSpot, så du kan lave bedre analyser og datarapporter i HubSpot. Denne AI funktion er som billedet viser koblet op på ChatSpot AI. Her er nogle af de ting AI Insights kan give dig:

 • Opsummering af samtaler
 • Email resume
 • Forbedringer til jeres automations
 • Sales Forecast

Læ omkring alle fordelene ved AI insights her

AI Agents

Tag din kundesucces til det næste niveau med B2B AI-agenter, som er et AI-værktøj. Det lanceres i begyndelsen af 2024 for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at automatisere og gøre deres kundeservice bedre via live chat og e-mail.

Denne nye funktion følger med i HubSpot Service Hub.

Et billede, der viser AI agents i HubSpot

Fordele ved at bruge AI i HubSpot

Effektivitet

Det lyder måske som noget, en konsulent ville sige, men dét er en stor fordel ved at bruge AI i HubSpot. Fjern alt det manuelle arbejde, og begynd at fokusere på det, der giver værdi. Der er nogle specifikke områder, hvor AI virkelig kan hjælpe dig:

 • Data raportering
 • Udarbejdelse af content
 • Data analyse
 • Salgsemails
 • Oprettelse af VP’er relateret til industrien

Automatiseringer

Et af de områder, hvor HubSpot virkelig kan gavne din organisation, er inden for automatisering, og med hjælp fra AI er det blevet meget lettere. AI kan sikre datakvalitet, hvilket fremmer brugen af automatiseringer. Her er nogle af de områder, hvor AI i dit CRM system kan skabe de bedste automatiseringer:

 • Pipeline, sørg for, at automatiseringer konsekvent opdaterer hvert trin.
 • Få skræddersyet email udkast baseret på branche, virksomheds-nøgletal og stakeholder profil.
 • Idéskabelse, med Open AI’s ChatGPT kan du fortælle om din manuelle proces og hvordan du kan automatiserer processen ved hjælp af HubSpot og andre værktøjer såsom Zapier.

Salg

Som nævnt ovenfor er effektivitet et område, hvor AI kan hjælpe dig. Men vi vil gerne vise, hvordan AI kan skabe værdi i jeres salgsprocess. Gennem brugen af AI i salg sammen med HubSpot kan du:

 • Skab en mere effektiv og lærevillig salgsafdeling ved at bruge den nyeste software og udfordre dine sælgere til at lære, udvikle og forbedre deres arbejde.
 • Spring det manuelle arbejde med prospecting over
 • Skab en mere personlig outreach, ved at bruge AI kan du springe det manuelle arbejde over og fokusere på at skabe en mere personlig outreach, når du skriver din salgsmail eller laver din salgspitch.

HubSpot Partner Cases

Lasso X I SaaS

Lasso X I SaaS

HubSpot Implementering: Samarbejde førte til en optimal og skræddersyet HubSpot-løsning
Hemonto I FinTech

Hemonto I FinTech

HubSpot-implementering: Migrering fra MS Dynamics til HubSpot for at ta outbound salg til næste niveau

Det siger vores kunder

HubSpot Partner

“Radiant har demonstreret sort-bælte niveau i vores CRM implementering. Radiant er en ægte ‘Sales Excellence’ champion for ethvert selskab!”

HubSpot CRM

Henning, CCO

Hemento

HubSpot Partner

“Radiant har demonstreret kunsten af salg og performance. Salg og måler adopteret af alle vores partnere. Mine bedste anbefalinger af Radiant.”

HubSpot CRM

Ramazan, Partner

Baker Tilly

HubSpot Partner

“En top klasse HubSpot onboarding. Engageret team og god service. Det har virkelig været en fornøjelse at arbejde med Radiant. Mine bedste anbefalinger.”

HubSpot CRM

Esben, CEO

Solitwork

Lasso X HubSpot

“Fantastisk HubSpot samarbejde med Radiant! Fantastiske til at forstå vores salgsproces og til at implementere HubSpot. Jeg anbefaler Radiant som HubSpot Partner. 

HubSpot CRM

Martin, CSO

Lasso X

HubSpot Partner

“Hvordan giver jeg SEKS stjerner til de her HubSpot-Ninjaer? Fordi Radiant fortjener den ekstra anerkendelse for altid at levere ‘best in class’ arbejde” 

HubSpot CRM

Kasper, CMDO

RISMA

HubSpot Partner

“Radiant har implementeret HubSpot til enorm tilfredshed med et fantastisk overblik af vores salgsaktiviteter. Jeg vil give mine bedste anbefalinger af Radiant!”

HubSpot CRM

Christian, CEO

Othania

COMA System SVG

“Radiants fremadskuende eksperter skaber de ultimative ‘best practices’ til din næste vækstrejse. Resultat har været imponerende indtil videre med en ‘state-of-the-art’ tilgang.

Rasmus Pultz

Rasmus, CCO

COMA System

PriceShape Logo

“Radiant har været afgørende i at lave HubSpot som en central brik i vores vækstmoter. De var i stand til at forstå det komplekse og alle nuancer i vores forretning. 

HubSpot Partner

Wesley, DSO

Dawn Health