Mødebooking -> Få flere kunder | Se hvordan vi kan hjælpe dig

Joakim Steenfos

19 jan, 2024

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Mødebooking -> Få flere kunder | Se hvordan vi kan hjælpe dig

Mødebooking, bør være central del af jeres salgsstrategi – uden møder intet omsætning. Mødebooking er starten på jeres salgspipeline, når først mødet er booket og sat i kalendere kan man begynde at arbejde med at lukke salget. 

Mødebooking er ikke en nem diciplin, men kræver trænede medebookere, mødebooking systemer og nogle gange en mødebooking virksomhed, der kan hjælpe jer. 

I denne artikel vil vi kigge på:

 • Hvad er mødebooking
 • Hvad er en mødebooker
 • Hvad gør en mødebooker
 • Mødebooking priser
 • En afslutning
 • Hvordan Radiant kan hjælpe jer.

Få flere møder med Radiant

Hos Radiant hjælper vi en lang række virksomheder med, at booke møder og sikre møderne bliver til kunder i sidste ende, vores service kalder vi Sales as a Service. Vi matcher jeres ambitioner, forretning, industri og organisation med et team med en stærk track-record af resultater. Derefter træner vi teamet i at forstå jeres kunder og ydelser – så de kan booke møder til jer.

Efter mødet er booket så håndtere vores salgskonsulenter 70 % af salgsprocessen alt lige fra kvalificering, pipeline styring og vinder kunder – for jer.

Dette arbejde er noget vi de sidste 6 år har fintunet og justeret så vi er de absolut bedste i Danmark til, at booke møder for jer. Hvis du gerne vil læse mere om de salgskonsulenter, der kommer til, at hjælpe dig med, at booke flere møder og vinde kunder, kan du finde nogle udvalgte her:

 • Christoffer Tofte – salgsleder for Finance virksomheder og vil være med til det taktiske såvel som operationelle.
 • Søren Rasmussen – salgsleder for Tech virksomheder og vil være med til det taktiske såvel som operationelle.

Her kan du læse et testimonail med en virksomhed som vi har hjulpet med at booke møder og vinde kunder for.

““Radiants salgsteam opererer på et niveau af professionalisme, der virkelig er imponerende. Det, der adskiller Radiant, er deres urokkelige engagement og ekspertise i salg. Deres track record er et vidnesbyrd om deres banebrydende salgspræstationer, som konsekvent overstiger forventningerne.”
Niels Ole, Partner i North Risk

Bliv kontakt af salgsekspert

Vi har massere erfaring med, at booke møder

Hos Radiant har vi hjulpet med at booke møder og skaffe nye kunder til en lang række virksomheder. Her er nogle af vores resultater:

 • 10.000+ salgsmøder afholdt
 • 75+ millioner omsætning generet
 • Mere end 100 virksomheder hjulpet med alt fra processer til mødebooking

Vi har udarbejdet en bestemt proces for mødebooking, der gør, at vi er pionerer inden for B2B salg i Danmark. Vores tilgang er:

 • Vi får et indsigt i jeres kommercielle setup, forstår hvordan I arbejder, hvilke platforme I bruger og hvordan jeres produkt/ydelse er sammensat samt hvilket marked I arbejder på
 • Vi udarbejder en business case, viser ud fra erfaring og data hvad vi kan skabe og hvad det koster – 100% gennemskueligt
 • Vi segmenterer jeres ideelle kunde, så I får dem lagt ned i jeres CRM system (HubSpot) så salg og marketing kan arbejde på dem
 • Vi sætter det bedste team baseret på jeres marked og produkt/ydelse

Ovenstående plan kan du også læse om her (Sales as a Service).

Hvad er mødebooking?

Mødebooking er processen med at arrangere aftaler og kundemøder mellem relevante parter. Det er en vigtig funktion i enhver salgsstrategi, idet det skaber grundlag for dialog og mulige partnerskaber/kunder. En mødebookers opgave er at identificere og kontakte potentielle kunder eller samarbejdspartnere for at arrangere møder, der kan føre til salg, samarbejde eller andre former for professionel udveksling. Effektiv mødebooking kræver en kombination af strategisk planlægning, dygtig kommunikation og ofte brugen af et mødebooking system for at strømline processen.

I dagens konkurrenceprægede markeder, udgør mødebookingen en uundværlig del i salgskæden. Det er mødebookernes rolle at varme leads op, altså at bygge bro mellem kold canvassing og den dybere dialog, som normalt finder sted under selve mødet. Dette sikrer, at de aftalte møder er med personer, der udviser en reel interesse, samt matcher virksomhedens målgruppe. Med vilkårene for succesfuld salgskonvertering rigtigt poserede, bliver de efterfølgende møder således mere målrettede og produktive.

En effektiv mødebooker benytter sig ikke kun af telefon og e-mail i sine bestræbelser. Digitalisering har åbnet for avancerede mødebooking systemer, der integrerer kalenderfunktioner, automatisk opfølgning og analytiske værktøjer, som i høj grad faciliterer skabelsen af værdifulde forbindelser. Den rette tekniske løsning er med til at maksimere afkastet af investeringen i mødebookingen og forbedre afviklingen af de enkelte møder.

Mødebooking Systemer

Mødebooking systemer automatiserer og strømliner planlægningsprocessen, hvilket forøger effektiviteten og minimerer manuel indtastning. De optimerer ressourceanvendelsen og forbedrer lead-kvalifikationen markant.

Ved at implementere et avanceret mødebooking system kan virksomheder spare dyrebar tid, de ellers ville bruge på administration. Samtidig styrker det forholdet til potentielle kunder ved at tilbyde enkle og brugervenlige bookingmuligheder. Den rette teknologi kan altså være afgørende for virksomhedens salgssucces og kundeloyalitet.

Et effektivt mødebooking system, inkludere blandt andet HubSpot – læs mere her om hvad HubSpot er

Hvad er en mødebooker?

Professionel mødebooking skaber bedre salgsmuligheder.

I praksis er en mødebooker en nøgleperson i at sikre, at møder mellem forretningens repræsentanter og potentielle eller eksisterende kunder finder sted. Deres arbejde indebærer identificering af relevante leads, initiere kontakt som første led i kunderejsen, kvalificere potentielle klienter og planlægge møder. En mødebookers præstation kan og vil direkte påvirke jeres omsætning og er derfor helt essentiel.

En mødebooker repræsenterer virksomheden udadtil.

God mødebooking kræver indsigt og kompetence – kun de rette personer får plads ved bordet. Uddannelse i kommunikationsteknikker og en dyb forståelse af virksomhedens mål og produkter er essentiel. Dette sikrer, at hvert enkelt møde faciliterer forhold, der kan føre til konverteringer og øget salg.

En dygtig mødebooker er uundværlig i et marked med høj konkurrence.

En mødebooker med forståelse for nuancerne indenfor B2B salg og kundekommunikation kan gøre en betydelig forskel. Med de rette færdigheder og systemer på plads, kan en mødebooker optimere salgsprocessen og styrke kundeforhold. I lyset af digitale fremskridt og kompleksiteten i nutidige forretningsmiljøer, bliver deres rolle stadig mere uundværlig.

Hvad gør en Mødebooker?

En mødebooker er professionel i at skabe kontakt til nye andre virksomheder. De er typisk dygtige til, at identificere og engagere sig med potentielle kunder og levere kvalificerede salgsmøder. Dette inkluderer pleje af relationer og udvikling af tillid over tid.

En mødebooker kan typisk arbejde i virksomheder, der arbejder med salg og står derfor for første step i salgsprocessen, nemlig at booke et møde. Ligeledes arbejder de ofte i telemarketing firmaer hvor formålet er det samme, men fra en ekstern position.

Mødebookere fungerer som et bindeled mellem din virksomhed og jeres nye kunder i starten af salgsprocessen. Deres primære opgave ligger i at omsætte leads til konkrete mødebookninger, som derfra kan udvikle sig til salgsmuligheder.

En effektiv mødebooker vil konstant justere sine metoder, for at optimere resultaterne af møder som de booker. Dette kunne være at holde sig opdateret på branchetendenser og kundernes præferencer, samt at vedligeholde en strømlinet kommunikation med salgsteamet for at sikre sammenhæng og relevans i mødeindholdet. Ligeledes ser vi også de mest effektive mødebookere, bruger flere systemer til at automatisere arbejde, finde de rigtige leads mm.

Mødebooking priser

Investeringen i mødebooking er en strategisk beslutning og indebærer ofte en række omkostninger, der varierer efter serviceomfang, ekspertisen af mødebookerne og de anvendte teknologier. Omkostningerne inkluderer typisk honorar for mødebookere samt udgifter til anvendelsen af mødebookingsystemer og eventuel yderligere software.

Priserne for mødebooking kan være variabel og ofte gennemsigtig. Det gør udvælgelsen af det rette samarbejdspartner komplekst.

I nogle tilfælde tilbydes mødebooking som en fastpris service, andre gange faktureres efter timeforbrug eller opnåede resultater. Den betalingsmodel afhænger af mødebooking virksomhedens struktur og prispolitik.

Derfor, når man vurderer mødebooking priser, er det essentielt at overveje både kvalitet og potentielle afkast. En dygtig mødebooker kan være en værdifuld investering, selv med en højere pris, grundet den merverdi der leveres.

Opsummering af mødebooking

Afslutningsvis bør man som virksomhedsejer eller direktør erkende, at mødebooking er mere end blot en administrativ funktion. Det er et strategisk redskab, der, når det anvendes korrekt, kan være vejen til flere kunder.

En investering i et mødebooking system bør derfor ses som en belsutning, der skal understøtte jeres vækstplan. Effektive mødebookere er ikke gode til kommunikation, men er også eksperter i at navigere i komplekse salgsprocesser og kvalificere leads.

Valget af en mødebooking virksomhed skal dermed træffes med omhu og forståelse for, at den rette partner kan tilføre enorm værdi.

Når alt kommer til alt, kan spørgsmålet ikke være, hvorvidt man har råd til professionel mødebooking, men snarere om man har råd til at lade være. Kvalitet og strategisk indsigt bør veje tungt i beslutningsprocessen.

I sidste ende er en dygtig mødebooker ikke kun en gatekeeper til potentielle kunders kalendere. De er ambassadører for jeres brand, bærere af jeres værditilbud og nøglespillere i konverteringen af interesse til indtægt.

Få øget salg med Radiant

Radiant er et alternativ til mødebooking. Vi har arbejdet med salg gennem sales as a service i mere end 6 år – som har gjort vi har stor indsigt i hvordan man får det mest effektive setup

Et samarbejde med os inkludere en partner, der vokser med jer og som har for øje at skabe resultater – vækster I vækser vi – det er sådan vi tænker

Hvis du kunne tænke dig, at høre mere om Radiant og hvordan vi kan hjælpe dig kan du få en uforpligtende introduktion.

Har du nogle spørgsmål, eller vil du høre hvordan Radiant kan hjælpe dig?

Lad os skabe fundamentet for I kan vækste effektiv.

Lignende webinarer

Måske er du også interesseret i…