Lej sælgere med Sales as a Service

Joakim Steenfos

27 feb, 2024
Lej sælgere med Sales as a Service

Står du overfor et vækstproblem? Jeres vækst er måske stagneret, I udnytter ikke alle mulighederne i markedet og en løsning kunne være at leje en sælger (outsource noget, af jeres salg). Der er mange fordele ved at leje sælgere. I denne artikel kigger vi på:

 • Hvad er Sales as a Service?
 • Fordele ved at leje en sæler
 • Sådan vælger du den rette sælger
 • Oursource jeres salg med sales as a service

Hvad er Sales as a Service?

Sales as a Serivce er en proffesionel og ordentligt serviceydelse hvor du kan leje sælgere. Hos Radiant er Sales as a Service eksklusivt for B2B inden for SaaS, Tech, Finans og Professionel Services. Med Sales as a Service går vi ind og repræsenterer jeres virksomhed for at:

 • Lave salg
 • Prospecte
 • Kvalificere leads
 • Booke møder
 • Styre pipeline
 • Binde kunder.

Med andre ord, så understøtter vi jeres eksisterende salgsafdeling eller fungere som en komplet salgsafdeling, hvor fomålet er simpelt: At sikrer jer mere salg.

Læs mere om Sales as a Service

Fordele ved at Leje en Sælger

Leje af en sælger kan bringe øjeblikkelig ekspertise og markedskendskab til din virksomhed, hvilket kan fremskynde salgsprocessen og blive en central del af jeres vækstplan eller go to market strategi. Disse sælgere kan hjælpe jer med, at skalere jeres salg efter behov, uden de omkostninger, der følger med fastansatte (lidt ligesom man ser ved telemarketing), men også indføre friske perspektiver og innovative tiltag, der kan forbedre jeres salgsstrategier.

Fleksibilitet i Salgsstyrken

En fleksibel salgsstyrke sikrer, at din virksomhed kan tilpasse sig hurtigt til skiftende markedsforhold, uden at bære de vedvarende lønomkostninger. Det tillader hurtig reaktion på både efterspørgselsstigninger og uforudsete markedsnedgang, hvilket er afgørende for at bevare stabil indtjening og vækst.

Skalerbar Omkostningsstruktur

En variabel omkostningsstruktur med lejede sælgere sikrer jer en økonomisk fleksibilitet – ved at tilpasse salgsstyrken til nuværende salgsmål og budgetter, samtidig med at minimere risikoen ved op- og nedskalering. 

Ekspertise på Efterspørgsel

At leje en sælger kan sikrer større branchekendskab og erfaring. Det giver adgang til et bredt netværk af potentielle kunder og kontakter, hvilket er afgørende for at vinde sin plads i markedet.

Sådan vælger du den rette sælger

Det er vigtigt at vælge en sælger (eller flere), der ikke bare passer til jeres nuværende behov, men også kan integrere sig i jeres fremtidige behov. En grundig evaluering af sælgerens track record, herunder tidligere salgsperformance og kundeforhold, er meget vigtig for det lykkedes.

Omkostninger ved en Sælger

Omkostningerne ved en sælger varierer og inkluderer fast omkostninger samt variable i form af et performance fee. Omkostningerne ved, at leje en sælger skal altid holdes op i mod det output som sælgeren kommer med og hvis dette ikke er positivt, må det anses som værende en dårlig investering.

Fokus på output

Som beskrevet ovenfor er det vigtigt at sikre et output. Kig derfor på sælgerens track-record i markedet, ift. ICP’en, salgsprocessen, indvendinger og det mål sælgeren har. Hvis sælgeren har en god historik inden for disse områder er chancen for at sælgeren kommer til, at blive en god investering for jer stor.

Sikrer jeres brand

Når man skal leje en sælger, er det vigtigt, at man sikrer ens brand. Med eksterne sælgere, der skal kommunikere med jeres målgruppe – er det farligt for jeres brand, hvis ikke de er professionelle og ordentlige. Her er det især vigtigt om sælgeren, har erfaring inden for B2C eller B2B salg, længere salgsprocesser, hvor der er flere stakeholdere og processen kræver mere.

Lej sælgere med Sales as a Service

Med Sales as a Service, kan du leje sælgere. Hos Radiant tilbyder vi sales as a service og har gjort det i mere end 6 år. Vi hjælper på nuværende tidspunkt mere end 15 virksomheder med aktivt at øge deres salg, ved at ekesekvere B2B salg for dem. Vi hjælper dem med alt fra b2b leadgenerering, stying af salgspipeline, booke møder, sikrer tilbud bliver sendt og at vi hele tiden har kontakt med den potentielle kunde. Med Sales as a Service får du:

 • Eksterne sælgere, der har bevist deres værd i dit marked
 • En fleksibel struktur, der skal understøtte jeres vækstmål
 • En salgsafdeling der har samlet mere end 10.000 data-sets og arbejder ud fra best practice
Download
Få mere salg

Sales as a Service, er eksklusivt for B2B inden for SaaS, Tech, Finans og Professionel Services. Vores salgskonsulenter repræsenterer jeres virksomhed for at lave salg, prospecte, kvalificere leads, booke møder, styre pipeline og vinde kunder.

 1. +32% gns. win rate
 2. +10.000 salgsmøder booket
 3. +75 million ARR, DKK genereret

Har du nogle spørgsmål, eller vil du høre hvordan Radiant kan hjælpe dig?

Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan booste dit salg eller optimere jeres salg, marketing og CS i HubSpot

Lignende webinarer

Måske er du også interesseret i…