Data health trends, den hurtigste vej til ren CRM

Joakim Steenfos

11 aug, 2023

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Data health trends, den hurtigste vej til ren CRM

Data health trends, et af de vigtigste elementer inden for datasundhed i HubSpot. Vi vil se på, hvad det er, hvilke fordele det giver, og hvorfor det er så vigtigt i HubSpot. Hvis du vil høre mere om denne funktion eller HubSpot, så tøv ikke med at kontakte os.

Data Health Trends henviser til de mønstre og indsigter, der stammer fra kvaliteten af de data, der er gemt i dit CRM. HubSpots Data Quality Command Center giver et overblik over, hvordan data er gemt i dit CRM, og fremhæver potentielle problemer med dine egenskaber, poster, datasynkroniseringsintegrationer og workflows. Det giver dig mulighed for at evaluere disse problemer og træffe foranstaltninger til at forbedre kvaliteten af dine data.

Fordele ved data Sundhedstendenser

Fordelene ved funktionenn er på nogle måder indlysende, men de er meget vigtige, hvis du er i en virksomhed, der er afhængig af dine data og har mange af dem. Herunder har vi samlet nogle af fordelene ved de data health trends i HubSpot:

  • Forbedret kvalitet: Data Health Trends hjælper dig med at identificere og løse problemer med dine oplysninger, hvilket fører til forbedret datakvalitet.
  • Informeret beslutningstagning: Ved at give indsigt i dine data gør Data Health Trends det muligt for dig at træffe mere informerede beslutninger.
  • Effektivitet: Data Health Trends kan hjælpe dig med at identificere ubrugte eller risikofyldte arbejdsgange, så du kan optimere dine processer og forbedre effektiviteten.

Hvem er denne funktion relevant for?

Data Health Trends bruges af virksomhedsejere, marketing- og salgsfolk og alle andre, der har brug for at administrere og analysere deres CRM uden at se på hvert enkelt datasæt. Det er især nyttigt for dem, der har brug for at sikre kvaliteten af deres data og optimere deres arbejdsgange.

Ved at bruge Data Health Trends i HubSpot kan du få indsigt i kvaliteten af dine oplysninger og tage skridt til at forbedre dem. Du kan evaluere potentielle problemer med dine ejendomme, optegnelser, datasynkroniseringsintegrationer og arbejdsgange og tage skridt til at løse disse problemer. Det kan føre til forbedret datakvalitet, mere informeret beslutningstagning og øget effektivitet.

Meningen med at have et CRM er at træffe databaserede beslutninger og at være mere datadrevet, og hvordan kan man det uden at have sine data i en god ‘stand’?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du høre hvordan Radiant kan hjælpe dig?

Lad os skabe fundamentet for I kan vækste effektiv.

Lignende webinarer

Måske er du også interesseret i…