HubSpot list segmentation – revolutionerer din markedsføring

Joakim Steenfos

21 dec, 2022

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

HubSpot list segmentation – revolutionerer din markedsføring

HubSpot List Segmentation er et stærkt værktøj, der kan hjælpe B2B-virksomheder med at forbedre deres resultater og øge væksten. Denne funktion, som er en del af HubSpot-platformen, gør det muligt for virksomheder at oprette og administrere segmenterede lister over kontakter og virksomheder, hvilket i sidste ende giver mulighed for at skalere deres aktiviteter mere effektivt.

Hvad er HubSpot List Segmentation, og hvad er fordelene ved at bruge det?

Kort sagt er HubSpot List Segmentation et værktøj, der giver virksomheder mulighed for at oprette og administrere segmenterede lister over kontakter eller virksomheder. Det betyder, at virksomheder kan opdele deres leads i mindre, mere specifikke grupper, baseret på kriterier som demografi, adfærd, størrelse, branche og meget mere. Ved at oprette segmenterede lister kan virksomheder skræddersy deres engagement med hver gruppe af leads, hvilket giver mere relevant og effektivkommunikation.

En af de vigtigste fordele ved at bruge HubSpot List Segmentation er, at det giver dig mulighed for at forbedre relevansen og effektiviteten af dit engagement med leads. Ved at oprette segmenterede lister kan virksomheder sende målrettet kommunikation til hver gruppe af kontakter, baseret på dine værditilbud, der er specifikt relevante for undersegmentet. Det kan føre til højere konverteringsrater, bedre kundefastholdelse og generel vækst.

Ud over at forbedre relevansen og effektiviteten af engagementet kan virksomheder også spare tid og kræfter ved at bruge HubSpot List Segmentation. Denne funktion gør det muligt for virksomheder at oprette og administrere segmenterede lister automatisk uden behov for gentagen manuel segmentering og administration. Ved at opbygge en dynamisk list segmentation kan man spare en masse tid og kræfter, så virksomheden kan fokusere på andre opgaver og aktiviteter.

Vil du se flere fordele ved Hubspot? Læs her, hvordan Radiant bruger HubSpot

For at bruge HubSpot List Segmentation kan virksomheder følge disse trin

  1. Log ind på din HubSpot-konto, og gå til menuen “Kontakter”.
  2. Under menuen “Kontakter” skal du klikke på “Lister”.
  3. Fra siden “Lister” skal du klikke på knappen “Opret” for at oprette en ny liste.
  4. På siden “Opret liste” skal du give din liste et navn og en beskrivelse og angive kriterierne for de kontakter, der skal inkluderes i listen. Det kan omfatte oplysninger som demografi, adfærd, interesser og meget mere.
  5. Når du har specificeret kriterierne for din liste, vil HubSpot automatisk tilføje de relevante kontakter til listen. Hvis listen er statisk, kan man også manuelt tilføje eller fjerne kontakter eller virksomheder fra listen efter behov. Hvis den er dynamisk, tilføjes og fjernes kontakter og virksomheder automatisk baseret på listens kriterier.
  6. Når din liste er oprettet, kan du bruge den til at sende målrettet kommunikation til de kontakter, der er inkluderet i listen. Du kan f.eks. bruge listen til at sende målrettede e-mails, oprette målrettede annoncer eller tildele opgaver til bestemte teammedlemmer.

Mange B2B-virksomheder, herunder dem inden for SaaS, finans, professionelle tjenester og teknologibranchen, bruger HubSpot List Segmentation til at oprette og administrere segmenterede lister over kontakter og virksomheder.

Eksempel på, hvordan Hubspot-listesegmentering kan være relevant og brugbar

Overvej et finansieringsselskab, der tilbyder investeringsrådgivning til andre virksomheder. Denne virksomhed kan bruge HubSpot List Segmentation til at oprette en liste over kontakter, der har udtrykt interesse for pensionsplanlægning. Finansvirksomheden kan så bruge denne liste til at sende målrettede e-mails med oplysninger om virksomhedens pensionsplanlægningstjenester og spore resultaterne for at se, hvilke kontakter der er mest interesserede i virksomhedens tjenester. Ved at bruge segmenterede lister til at skabe målrettet kommunikation kan finansvirksomheden forbedre deres konverteringsrater og skabe generel vækst.

Er det svært at bruge HubSpot List Segmentation? Overhovedet ikke! Brugergrænsefladen er designet til at være brugervenlig og intuitiv, så de fleste brugere vil kunne oprette og administrere deres lister uden problemer. Derudover er HubSpots supportteam altid klar til at besvare spørgsmål og yde hjælp, hvis det er nødvendigt.

Radiant Rating og Anbefaling

8/10 – fantastisk! Brug det til at udnytte din tilpassede tilgang til undersegmenter, udnytte din opsøgende indsats og spare tid på at gøre det.

Krav:

HubSpot Gratis (men kun 5 dynamiske lister). De tilhørende funktioner, der gør list segmentation til et stærkt værktøj, kræver henholdsvis forskellige betalte HubSpot Hubs.

Har du nogle spørgsmål, eller vil du høre hvordan Radiant kan hjælpe dig?

Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan booste dit salg eller optimere jeres salg, marketing og CS i HubSpot

Lignende webinarer

Måske er du også interesseret i…