Hvad er Sales as a Service? Og hvorfor vælge Sales as a Service med Radiant?

Joakim Steenfos

7 aug, 2023

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hvad er Sales as a Service? Og hvorfor vælge Sales as a Service med Radiant?

Salg som en service og fordele

Med Sales as a Service løser vi dit største problem, nemlig at du ikke har nok, kontinuerligt og profitabelt salg.

Vores Sales as a Service-koncept er enkelt: Efter intensiv træning og markedsundersøgelser vil et elite go-to-market-team repræsentere din virksomhed og udføre salg sammen med og på dine vegne: Salg som en service.

Vi er langt de bedste inden for vores segment: det vil sige ambitiøse virksomheder inden for SaaS, Tech, Finance og Professional Services, der bruger/ønsker at bruge HubSpot, har et brand med potentiale og en kvalitetsservice eller et produkt til B2B-markedet i Norden.

Udover kontinuerligt og profitabelt salg er der 4 grunde til, at du skal vælge vores Sales as a Service:

1. Vores salgstalenter er resultatorienterede, nicheerfarne inden for dit marked og veluddannede med integritet, energi og dedikation, der arbejder tæt sammen med og supplerer din kommercielle organisation.

2. Vi gør det, der virker, fordi vi har det mest omfattende REAL-salgsdatasæt indsamlet inden for vores segment i Norden, så vi ved hvorfor, hvem, hvordan, hvornår og hvad vi skal gøre under salgsprocessen.

3. Vi er en Top Offical Nordic HubSpot Partner og træner, så vi ved, hvordan du gør dit HubSpot-salg effektivt og skalerbart.

4. Vi tilbyder en finansiel model med lav risiko og overhead baseret på resultater

Se her, hvordan Sales as a Service kan generere bæredygtigt salg for din virksomhed.

Har du nogle spørgsmål, eller vil du høre hvordan Radiant kan hjælpe dig?

Lad os skabe fundamentet for I kan vækste effektiv.

Lignende webinarer

Måske er du også interesseret i…