Hubspot Partner

Case:

Tech: 12 måneder inde i Sales as a Service og HubSpot implementering
(stadig igangværende!)

Kunder: Solitwork I Tech & Finance
0

Demoer afholdt

0

Gns. deal-size (DKK)

0

Vundet (DKK)

Industri

Industrien for teknologiske og digitale finansielle løsninger er et stærkt konkurrencepræget og hurtigt udviklende marked, med mange virksomheder, der prøver at erobre markedsandele. Det er hårdt på grund af det konstante behov for innovation, kompleksiteten af lovoverholdelse og det høje konkurrenceniveau.

Udfordringer

Manglen på systematisk tilgang til håndtering af top-, mellem- og lav-funnelprocesser. Intet centraliseret system til datastyring og håndtering af salgs- og administrative processer. Desuden var der ingen synergi mellem marketing og salg.

 

Løsning

For at overkomme udfordringerne migrerede Solitwork fra Pipedrive til HubSpot og skabte systematiske strukturer og processer til styring af salgspipeline og et centraliseret system til datastyring. Dette førte til en synergi mellem marketing og salg. Kombineret med en dedikeret salgsindsats gennem Sales as a Service, har Solitwork oplevet kontinuerlig vækst på tværs af alle stadier i kunderejsen.

COMA System

“Radiant has been instrumental for the migration from Pipedrive to Hubspot, setting up our sales process, and structuring our target-market. As a result we now have a significant increase in sales demos and pipeline.”

Rasmus Pultz

Esben Duedahl, CEO

Solitwork

COMA System

“A top class onboarding. Commited team & good service. It has truly been a pleasure working with Radiant. I will give my very best recommendations”

Rasmus Pultz

Esben Duedahl, CEO

Solitwork

Se mere

Lignende cases

Lasso X I SaaS

Lasso X I SaaS

HubSpot Implementering: Samarbejde førte til en optimal og skræddersyet HubSpot-løsning
Hemonto I FinTech

Hemonto I FinTech

HubSpot-implementering: Migrering fra MS Dynamics til HubSpot for at ta outbound salg til næste niveau