Synkronisering af data: Hvad er det og fordele i HubSpot

Joakim Steenfos

2 aug, 2023

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Synkronisering af data: Hvad er det og fordele i HubSpot

Med datasynkronisering kan du forbinde dit CRM med resten af din tech stack og samle alle dine kundedata på ét sted.

Hvad er datasynkronisering?

Datasynkronisering er en kort betegnelse for datasynkronisering, som er en proces, der sikrer konsistensen af data på tværs af flere systemer eller databaser. Når der foretages ændringer i en database, sikrer datasynkronisering, at disse ændringer afspejles i alle andre forbundne databaser. Dette kan omfatte opdateringer, tilføjelser eller sletninger. Processen kan planlægges til at finde sted med jævne mellemrum eller udløses i realtid, afhængigt af organisationens behov. Datasynkronisering hjælper med at forbedre nøjagtigheden, øge effektiviteten og støtte informeret beslutningstagning ved at opretholde dataens ensartethed.

Kort sagt holder datasynkronisering dine data opdateret på tværs af flere databaser, så du ikke behøver at gøre det.

Hvad bruges Data Sync til?

Datasynkronisering bruges til en række forskellige formål på tværs af forskellige sektorer og brancher. Her er nogle af de vigtigste anvendelser:

  • Konsistens: Datasynkronisering sikrer, at data er konsistente på tværs af flere systemer eller databaser. Det er afgørende i miljøer, hvor data ofte opdateres eller ændres, da det giver alle brugere adgang til de nyeste og mest præcise oplysninger.
  • Sikkerhedskopiering og gendannelse: Datasynkronisering kan bruges til at lave sikkerhedskopier af data. Ved at synkronisere data på tværs af forskellige systemer sikres det, at en kopi af dataene altid er tilgængelig i tilfælde af systemfejl eller datatab.
  • Opdateringer i realtid: I sektorer som finans, e-handel eller B2B-salg, hvor realtidsdata er afgørende, sikrer datasynkronisering, at alle systemer afspejler de mest aktuelle data, hvilket gør det lettere at træffe beslutninger og reagere med det samme.

Forbind datasynkronisering i HubSpot

For at aktivere datasynkronisering med dine integrationer i HubSpot kan du følge disse trin.

  • Først skal du beslutte, hvilken integration du vil datasynkronisere med, og derfor skal du klikke på markedsplads-ikonet og derefter klikke på tilsluttede apps under administration .
  • Klik nu på den app, du vil synkronisere med
  • Klik på ‘opsæt din synkronisering’
  • Følg nu vejledningen, og vælg det objekt, du vil synkronisere med, og klik derefter på næste.

Nu kan du konfigurere din synkroniseringsretning, f.eks. om du vil have din synkronisering fra din HubSpot til en tredjepartsapp eller omvendt.

Du skal også gennemgå dine felttilknytninger, så egenskaber som “firmanavn” i HubSpot tilknyttes korrekt i din tredjepartsapp.

Desuden kan du også opsætte regler som “Opdater kun en eksisterende kontakt i HubSpot” for at sikre, at du ikke ender med tusindvis af dubletter.

Læs om nogle af de andre fordele i HubSpot i vores guide om Hvad er HubSpot?

Fordele ved datasynkronisering i HubSpot

Fordelene ved datasynkronisering er som nævnt ovenfor, men HubSpot-datasynkronisering har nogle ekstraordinære fordele inden for HubSpot-driftshubben.

  • Vælg en- eller tovejssynkronisering. Datasynkronisering giver dig fuld kontrol over flytningen af dine data mellem applikationer. Vælg en envejssynkronisering, hvis du foretrækker at ændre data i ét værktøj og få disse ændringer spejlet i et andet med det samme. Alternativt kan du vælge en tovejssynkronisering, hvis du ønsker en konstant udveksling af data mellem begge værktøjer, så de altid er synkroniserede.
  • Skræddersy din synkroniseringsproces til netop dine behov. Beslut præcist, hvor hvert enkelt dataelement skal lande i din synkronisering. Brug filtre til at synkronisere specifikke segmenter af din database til og fra dine valgte værktøjer. Med brugerdefinerede felttilknytninger kan du garantere, at alle data finder deres rette plads, hvilket rækker ud over standardegenskaber som navn og e-mailadresse.
  • Synkroniser både nye og historiske data. Selv hvis din integration kun interagerer med data, der er oprettet efter synkroniseringsopsætningen, er der et væld af historiske data, der venter på at blive migreret. Med datasynkronisering scanner og synkroniserer HubSpot omhyggeligt kundedata, uanset om de er genereret for nylig eller har eksisteret i et stykke tid.

Har du nogle spørgsmål, eller vil du høre hvordan Radiant kan hjælpe dig?

Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan booste dit salg eller optimere jeres salg, marketing og CS i HubSpot

Lignende webinarer

Måske er du også interesseret i…