Salesforce hubspot integration

Integrér Salesforce med HubSpot

Salesforce-logo

Hvad er Salesforce?

Salesforce er en global leder inden for cloud-baserede CRM-løsninger (Customer Relationship Management). Det tilbyder en omfattende løsning af værktøjer, der er designet til at hjælpe virksomheder med at forbedre kontakten med sine kunder, strømline processer og forbedre salg, service, marketing og meget mere. Salesforces platform er bygget på Customer 360, der har til formål at give et samlet overblik over alle kundeinteraktioner og dermed skabe vækst og produktivitet på tværs af afdelinger.

Fordele ved Salesforce?

Salesforce tilbyder flere fordele:

  • Samlet CRM Platform: Salesforce leverer en holistisk CRM-suite, der integrerer salg, service, marketing, handel og meget mere, hvilket sikrer, at virksomheder har et 360-graders overblik.
  • AI-drevet indsigter: Salesforce bruger AI for at hjælpe virksomheder med at komme i kontakt med deres kunder på nye og innovative måder.
  • Integrations muligheder: Salesforce kan uden problemer integreres med forskellige værktøjer og platforme, hvilket forbedrer workflows og datasynkronisering.
  • Global leder: Som et af de førende CRM-udbydere har Salesforce en enorm rækkevidde, hvilket sikrer, at virksomheder over hele verden kan drage fordel af deres løsninger.
  • Marketplace: Salesforces AppExchange tilbyder tusindvis af tilpassede apps til dit Salesforce.

Hvorfor bruge Salesforce sammen med HubSpot?

Integration af Salesforce med HubSpot kan forbedre dine salgs-, marketing- og serviceprocesser betydeligt. Med denne integration kan du spore kundeinteraktioner, administrere leads og sikre, at alle CRM-data er centraliseret i HubSpot. Integrationen sikrer, at dine teams har et omfattende overblik over kundeinteraktioner.

Som HubSpot-partner vil Radiant Integrere og Optimere Salesforce i dit HubSpot.

Vores fordele ved Salesforce HubSpot Integrationen

HubSpot Partner Platform

Klar HubSpot Platform

Vores HubSpot-platform er bygget til Salesforce HubSpot-integration fra A-Z.

HubSpot Partner indsigter

Salesforce Integration

Radiant er en toprangeret HubSpot-partner med indsigt i Salesforce-integrationen og best practices til hvordan den kan optimeres.

HubSpot Partner Pris

Den bedste pakke & pris

Through Patnerships Radiant can Gennem partnerskaber kan Radiant give dig den bedste og billigste pris,you with the best and cheapest price,

HubSpot Partner data

Unik HubSpot Data

Data fra +15.000 nordiske salgsprocesser til at guide dig til, hvad der virker i praktis.