Leadfeeder hubspot integration

Integrer Leadfeeder i HubSpot

Leadfeader-logo

Hvad er Leadfeeder?

Leadfeeder er en B2B-software til sporing af besøgende på jeres hjemmeside, og hjælper med at konvertere dem til kunder, alt sammen i deres overskuelige platform. Den viser nøjagtige de virksomheder, der besøger din hjemmeside og om det blot er en eller flere personer, der går ind på jeres hjemmeside.

Fordele ved Leadfeeder?

Leadfeeder er et meget simpelt værktøj, men det kommer med nogle ret fede fordele, som (hvis de bruges korrekt) kan hjælpe dig med at øge dit salg.

 • Identificer leads, der er klar til salg: Leadfeeder identificerer de virksomheder, der besøger din hjemmeside, og som er mest tilbøjelige til at købe. Fang lead, der er klar til at købe
 • Nå relevante leads inden dine konkurrenter: Leadfeeder giver dig mulighed for hurtigt at kontakte leads, hvilket øger sandsynligheden for at lukke kunden, før dine konkurrenter overhovedet har kontaktet dem.
 • Lav bedre salgs-pitches: Med Leadfeeder kan du se, hvilket indhold potentielle kunder er interesserede i og bruge disse oplysninger i dine pitches. Dette giver dig mulighed for at forudse deres behov, før du taler med dem.
 • Integrer med andre tools: Leadfeeder integrerer med værktøjer såsom Pipedrive, Salesforce, HubSpot, Zoho, Microsoft Dynamics, Slack, Mailchimp, ActiveCampaign og Zapier.

  Hvorfor bruge Leadfeeder i HubSpot?

  Brug af Leadfeeder i HubSpot giver dig mulighed for at berige dit HubSpot med relevant data, hvilket gør dine leads fra kolde til varme. Det matcher automatisk virksomheder i Leadfeeder med dem i HubSpot, så du kan oprette nye opgaver direkte fra Leadfeeder. Denne integration hjælper med at identificere leads, som marekting tolls ikke kan, der giver dig en dybere forståelse af hvem, der besøger din hjemmeside.

  Som HubSpot-partner vil Radiant integrere og aktivere Leadfeeder i dit HubSpot

  Vores Leadfeeder HubSpot-integrations-fordele

  HubSpot Partner Platform

  Klar HubSpot Platform

  Vores HubSpot-platform er bygget til Leadfeeder HubSpot-integrationen fra A-Z.

  HubSpot Partner indsigter

  Leadfeeder Integration

  Radiant er en top rangeret HubSpot partner, så vi kan opsætte din Leadfeeder integration og optimere den.

  HubSpot Partner Pris

  Den bedste Pakke & Pris

  Through Patnerships Radiant can Gennem partnerskaber kan Radiant give dig den bedste og billigste pris,you with the best and cheapest price,

  HubSpot Partner data

  Unik HubSpot Data

  Data fra +15.000 nordiske salgsprocesser til at guide dig til, hvad der virker i praktis.