Chatspot AI & Content Assistant

Siden start/midt 2023 har AI virkelig sat sit præg i mange menneskers hverdag. Virksomheder integrerer den nye måde at drive forretning på, og nye værktøjer dukker op hver dag. HubSpot har annonceret sine helt egne AI-værktøjer; ChatSpot AI og Content Assistant. Her vil vi kigge på hvordan du kan bruge dem i dit arbejde.

Content Assistant, ChatSpot AI og HubSpot

Hvad er ChatSpot AI?

ChatSpot AI er et stærkt AI-drevet værktøj designet til at strømline salgs-, rapportering- og marketingprocesser. Den er udviklet af HubSpot og bruger OpenAI’s GPT-model til at give virksomheder en sikker og hurtigt ‘hjælper’ der integreres nemt med dit HubSpot CRM-system.

Værktøjet tilbyder en bred vifte af funktioner til at understøtte din vækst, herunder dataindsigt, personlige workflows og en platform, der udvikler sig og understøtter din virksomheds mål. En af de bedste funktioner ved ChatSpot AI er dens evne til at udnytte kunstig intelligens til at hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger og fjerne manuelt arbejde.

ChatSpot AI bruger HubSpot, ChatGPT og din prompt
HubSpot Partner

Hvordan kan du bruge Chatspot AI?

ChatSpot er utroligt alsidigt og kan bruges på forskellige måder til at understøtte din salgs-, rapporterings og marketingindsats – nedenfor er nogle af de områder, ChatSpot virkelig har sine styrker:

 • RSalgs-prospecting: ChatSpot AI leverer skabeloner, der kan hjælpe dig med at identificere vigtige outreach-muligheder.
 • RGenerering af content: Lav udkast til blogindlæg, tweets og lav AI-genererede billeder.
 • RSEO hjælp: Øg din synlighed med inputs fra ChatSpot AI
 • RCRM-integration: ChatSpot AI er et godt værktøj da det har alt din CRM-data og kan hjælpe dig med at tage beslutninger baseret på denne data.

Hvordan får du adgang til ChatSpot AI?

For at få adgang til ChatSpot, klik på dette link Så kan du se to muligheder i øverste højre hjørne: ‘Log på’ og ‘Tilmeld dig gratis’ her, du skal logge ind, hvis du har en HubSpot-konto og tilmelde dig, hvis du ikke har.

Bagefter kommer du til en side, hvor du kan skrive ‘prompts’ og begynde at bruge ChatSpot. Nu kan du bruge ChatSpot, men for at forbinde det til din HubSpot, skal du klikke på dit profilbillede i øverste højre hjørne og derefter klikke på ‘Opret forbindelse til HubSpot-konto’ og derefter vælge den konto, du vil forbinde den til.

Bagefter er din ChatSpot forbundet til din HubSpot-konto, og du kan bruge den fuldt ud.

 

HubSpot Partner

HUBSPOT PARTNER FORDELE

Fordele Fra Radiant

HubSpot Partner Platform

Unik HubSpot Platform

Vi implementerer ikke bare HubSpot Platforme – vi sørger for, at de vokser med dig.

HubSpot Partner Pris

Den bedste Pakke & Pris

Radiant er den øverste ranget HubSpot Partner til at definere og strukturere de bedste aftaler.

HubSpot Partner indsigter

Bedste HubSpot Indsigter

Radiant er en top rangeret HubSpot partner med +30 certificeringer og en højt certificeret træner.

HubSpot Partner data

Unik HubSpot Data

Data fra +15.000 nordiske salgsprocesser for at guide dig til, hvad der virker i virkeligheden.

Hvad er Content Assistant?

HubSpots Content Assistant er et andet AI-drevet værktøj designet til at forbedre dit indhold på hjemmesiden og sociale medier. HubSpots Content Assistant er bygget på OpenAI’s GPT-model og udvikler sig derfor dag for dag.

Content Assistant giver jer, der bruger det, mulighed for at skabe ideer og dele indhold af høj kvalitet hurtigere end man kan manuelt. Dens primære rolle er at generere en udkast til blogindlæg, landingssider, marketing-e-mails og meget mere. Det kan derfor hjælpe med at skabe mere tid og ressourcer, til vigtigere opgaver, for at øge kvaliteten af jeres indhold.

Content Assistant
HubSpot Partner

Hvordan kan du bruge Content Assistant?

Content Assistant er designet til at understøtte dig når du skal lave indhold. Nedenfor er nogle af de områder, Content Assistant virkelig har sine styrker:

 • RBlogideer: Generer en liste over emner til jeres blog.
 • RIndhold: Opret detaljerede indholdsoversigter til dine blogindlæg og få mere strukturer i dit indhold.
 • RGenerer tekst: den kan skrive dit indhold, som var det dig selv. Content Assistant kan generere afsnit om en række forskellige emner.
 • RMarkedsførings-e-mails: Lav udkast til engagerende og effektive e-mails, der hjælper dit salgsteam.
 • RForstærk dine ideer: Udvid korte sætninger til detaljerede afsnit, perfekt til at uddybe dit indhold.

Hvordan får man adgang til Content Assistant?

Content Assistant er sværere at få adgang til end ChatSpot, fordi det stadig er en BETA-version. Derfor er det kun specifikke HubSpot-kontoer, der kan få adgang til det i øjeblikket. Men de brugere, der kan få adgang, her vil super-admins få en boks frem hvor HubSpot fortæller dig hvordan du kan slå det til. Ellers hold øje med HubSpots hjemmeside for information omkring hvornår flere får adgang.

For at give andre brugere på din HubSpot-konto, skal du blot få adgang til Content Assistant: Log ind på din HubSpot-konto og klik på indstillingsikonet i navigationsmenuen. Klik nu på Content Assistant og læs vilkårene for brug – du skal acceptere dem for at slå den til. Hvis du er enig, så klik enig.

Nu skulle dine kollegaer være i stand til at bruge Content Assistant i HubSpot.

 

Content assistant og HubSpot

Vores løsninger

HubSpot Implementering

 • RBedste pakker og priser
 • Rskrlddersyet funnels der konvertere leads
 • REn platfrom, til hele din tech-stack

HubSpot as a Service

 • RAutomatiseringer & segmenteringer
 • ROptimeringer, synergi og best practice
 • RGamification, træning, & support

Sales as a Service

 • RFlere relevante salgsmøder
 • RFlere leads inden for ICP i din pipeline
 • RKunder og omsætning

Forskellen mellem Content Assistant og ChatSpot AI

Content Assistant er som din hjælper, når du laver indhold. Den bruger kunstig intelligens til at give dig forslag og forbedringer, mens du skriver, uanset om det er til e-mails, indlæg på sociale medier eller blogartikler. Det er der for at sikre, at dit indhold bliver af højeste kvalitet.

ChatSpot AI, er lidt mere end bare en hjælper. Det er som at have et helt team, der arbejder bag kulisserne. Det er et værktøj, der hjælper med mere end blot at skrive. Det hjælper med at administrere dine interaktioner med kunder, organisere dit indhold, hjælper dit team med at arbejde smartere, den kan oprette kontakter, virksomheder og endda guide dine marketingstrategier. Så selvom Content Assistant er et fantastisk værktøj til at skabe indhold, er ChatSpot AI dén komplet pakke, der hjælper med mange andre aspekter.

Er Content Assistant og ChatSpot nemme at bruge?

Content Assistant og ChatSpot er generelt designet med brugervenlighed i mente. Målet med disse platforme er at strømline og forenkle opgaver så de bliver mere effektive og overskuelige for dig. Brugervenligheden kan dog variere afhængigt af din evne med teknologi, dine specifikke behov og kompleksiteten af de opgaver du skal bruge hjælp til. På grund af deres popularitet er det også nemt at finde support og guides, hvis du har problemer.

HubSpot Partner Cases

Lasso X I SaaS

Lasso X I SaaS

HubSpot Implementering: Samarbejde førte til en optimal og skræddersyet HubSpot-løsning
Hemonto I FinTech

Hemonto I FinTech

HubSpot-implementering: Migrering fra MS Dynamics til HubSpot for at ta outbound salg til næste niveau

Det siger vores kunder

HubSpot Partner

“Radiant har demonstreret sort-bælte niveau i vores CRM implementering. Radiant er en ægte ‘Sales Excellence’ champion for ethvert selskab!”

HubSpot CRM

Henning, CCO

Hemento

HubSpot Partner

“Radiant har demonstreret kunsten af salg og performance. Salg og måler adopteret af alle vores partnere. Mine bedste anbefalinger af Radiant.”

HubSpot CRM

Ramazan, Partner

Baker Tilly

HubSpot Partner

“En top klasse HubSpot onboarding. Engageret team og god service. Det har virkelig været en fornøjelse at arbejde med Radiant. Mine bedste anbefalinger.”

HubSpot CRM

Esben, CEO

Solitwork

Lasso X HubSpot

“Fantastisk HubSpot samarbejde med Radiant! Fantastiske til at forstå vores salgsproces og til at implementere HubSpot. Jeg anbefaler Radiant som HubSpot Partner. 

HubSpot CRM

Martin, CSO

Lasso X

HubSpot Partner

“Hvordan giver jeg SEKS stjerner til de her HubSpot-Ninjaer? Fordi Radiant fortjener den ekstra anerkendelse for altid at levere ‘best in class’ arbejde” 

HubSpot CRM

Kasper, CMDO

RISMA

HubSpot Partner

“Radiant har implementeret HubSpot til enorm tilfredshed med et fantastisk overblik af vores salgsaktiviteter. Jeg vil give mine bedste anbefalinger af Radiant!”

HubSpot CRM

Christian, CEO

Othania

COMA System SVG

“Radiants fremadskuende eksperter skaber de ultimative ‘best practices’ til din næste vækstrejse. Resultat har været imponerende indtil videre med en ‘state-of-the-art’ tilgang.

Rasmus Pultz

Rasmus, CCO

COMA System

PriceShape Logo

“Radiant har været afgørende i at lave HubSpot som en central brik i vores vækstmoter. De var i stand til at forstå det komplekse og alle nuancer i vores forretning. 

HubSpot Partner

Wesley, DSO

Dawn Health

HubSpot Partner Artikler

Lær mere om HubSpot CRM, salg, automatisering, segmentering og meget mere!

International Telemarketing

International Telemarketing

International telemarketing åbner døren for, at du kan nå ud over dit lokale marked og engagere sig direkte med ...