Plecto Dashboard

Certificeret partner og Trusted Advisor

Som trusted advisor sikrer Radiant at I får succes i praksis med:

Samle dine data og virksomhedssystemer ét sted

Plecto integrerer med mere end 50 af de mest brugte og kendte systemer på tværs af afdelinger og teams. Hver måned bliver der tilføjet nye integrationer, og du kan ellers bruges Plecto offentlige API. Plecto tilbyder muligheden for at få et komplet overblik over data og præstationer på tværs af systemer og afdelinger.

Få direkte indsigt i din virksomheds produktivitet

Fortsæt med at sikre dine og virksomhedens bedste præstationer, ved at visualisere de vigtigste KPI’er på et realtids dashboards fra Plecto. Dataene bliver opdateret live, og du vil altid have de nyeste data lige ved hånden. Reagér hurtigere på dine data, når der sker ændringer vedrørende dine mål, ved at få notifikationer på dit ur, tv eller computer.

Øjeblikkelig medarbejder genkendelse

Engagerer og motiverer dine medarbejdere ved at anerkende individuelle- og teams succeser, når de sker. Nu behøver ingen længere at vente på ugentlige eller månedlige rapporter. Vent ikke med at fejre en succes, vær blandt de første til at lykønske medarbejdere der når deres mål.

Automatisering af rapporter

Opret automatisk rapporter med opdaterede data, og eksportér dem til Excel eller PowerPoint med få kliks. Bestem selv hvor ofte du vil modtage din rapport; dagligt, ugentligt, månedligt eller når det passer dig. Spar tid på at holde chefer og ledere underrettede, og dyk ned i data der er vigtig.

Uendelige tilpasningsmuligheder

Tilpas dit dashboard med avancerede KPI-formler og temaer, der matcher din virksomheds behov, eller brug vores foruddefinerede widgets til en nem installation. Plecto tilbyder et stort udvalg af foruddefinerede KPI, som du kan vælge imellem, men skulle det ske, at det du vil måle på ikke eksisterer, så kan du nemt med Plecto formeleditor lave dine egne mål.

Ubegrænsede datakilder og dashboards

Vi er ikke den store fans af begrænsninger, så hvorfor skulle vi begrænse dig? Med Plecto får du ubegrænsede dashboards og datakilder til en fast månedlig pris. Visualiser alle de KPI’er, og performance data du ønsker, for et fast beløb om måneden.

En overskrift der highlighter det man får ud af salgssystemet

agsdi-chat-gear

En overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vitae vestibulum risus, a efficitur enim.

agsdi-layers

En overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vitae vestibulum risus, a efficitur enim.

agsdi-analysis

En overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vitae vestibulum risus, a efficitur enim.