WebCRM til B2B Salg

Certificeret partner og Trusted Advisor

Som trusted advisor sikrer Radiant at I får succes i praksis med:

Struktur & vækst

Giv dig og din virksomhed et helt enkelt værktøj, der samler alle data om jeres kunder. Så kan I koncentrere jer om det, I er bedst til, nemlig at vækste jeres kunderelationer.

webCRM giver det komplette overblik og gør det let at planlægge en målrettet indsats. Det booster dig og din virksomhed.

Kundetilfredshed & mersalg

webCRM kan øge din kundetilfredshed med op til 92% og øge dit salg med op til 70%. webCRM er fleksibelt og de grundlæggende funktioner kan bruges på mange forskellige måder. Eksempelvis er det i brancher med lange kundeforhold vigtigt at pleje kontakten til nøglepersonerne hos jeres kunder.

I webCRM kan I registrere deres interesser – fx golf, cykling eller kunst. Den information er værdifuld, når I inviterer til events og anden kundepleje.

3 funktioner, der kan gøre en forskel for jeres forretning

agsdi-chat-gear

Supportfunktion

Integrer supportfunktion og følg alle sager til dørs med et effektivt billetsystem, opfølgning via e-mails til kunder og en fælles FAQ til bl.a. effektive standardsvar.
agsdi-layers

Pipeline-funktion

Forudsig salg og hold styr på budgetmål. Vurder løbende chancerne for salg på alle igangværende kunder og lad webCRM forudsige salget.
agsdi-analysis

Analyseværktøj

Analyser data og udarbejd hurtige rapporter, du kan præsentere til salgsmødet. Eller brug analyseværktøjet til at segmentere e-mailudsendelser.