Vainu partner

Øg din omsætning med dataopdateringer i realtid 

Som trusted advisor sikrer Radiant at I får succes i praksis med:

At jeres salg og marketing lykkes sammen

Vainus database giver dig detaljeret information om 29M+ virksomheder i Europa. I skal ikke være nervøse – GDPR og datasikkerhed er topprioritet i alt hvad Vainu gør.

Få dine teams til at fokusere på de samme virksomheder i din målgruppe for at sikre et gnidningsfrit samarbejde. Automatiser workflows på tværs af systemer baseret på væsentelige forandringer hos netop disse konti.

 

Virksomhedsinformation som I kan bygge et fundament på 

Med Vainu får du nemt og hurtig adgang til at opdatere virksomhedsinformation i realtid. Vainu tilsluttes nemt med dine salgs- og marketingværktøjer, hvor du med fordel kan få dataopdateringer i realtid med vores plug-and-play integrationer. På denne måde kan du skabe skræddersyede løsninger med vores API.

 

3 funktioner, der kan gøre en forskel for jeres forretning

agsdi-chat-gear

Opdater virksomhedsinformation i realtid

Ryd op i din database og berig poster med detaljeret information. Automatiser vedligeholdelsen af databasen ved at modtage opdateringer i realtid.

agsdi-layers

Segmenter og prioriter din kundebase

Identificer dit totale marked og fokuser dine indsatser på de virksomheder, der med størst sandsynlighed vil konvertere. Lær alt der er at vide om dine bedste kunder, så du kan finde lignende virksomheder.

agsdi-analysis

Indlejr et vindue med virksomhedsinformation i et hvilket som helst system

Få adgang til meningsfuld information hurtigt og visuelt når du har brug for det. Indlejr vinduer uden komplicerede installationer for at sikre en smidig oplevelse.