Salgssystemer

I salgstransformationen integrerer vi vores kunder i systemerne

Giv dig og din virksomhed et værktøj, der samler alle data om jeres kunder og kombinere marketing, sales og service. HubSpot CRM-platformen er en komplet software pakke, der er bygget til at drive den indgående (in-bound) tilgang til dine kunder, hvilket vil hjælpe dig og dine kunder med at lykkedes og vækste. 

Contractbook har skabt en intuitiv platform til at digitalisere hele kontrakthåndteringen. Contractbook gør det nemt at dele, signere og opbevare ansættelseskontrakter og øvrige dokumenter. Samtidig har Contractbook et hav af skabeloner til alle former for kontrakter, som kan være er en stor hjælp for dig og din virksomhed, der ikke har jeres egne jurister ansat.

Plecto integrerer med mere end 50 af de mest brugte og kendte systemer på tværs af afdelinger og teams. Hver måned bliver der tilføjet nye integrationer, og du kan ellers bruges Plecto offentlige API. Plecto tilbyder muligheden for at få et komplet overblik over data og præstationer på tværs af systemer og afdelinger.

Med Lasso kan du finde virksomheder i dit B2B kundesegment: Søg blandt de 800.000 aktive danske firmaer på over 60 forskellige kriterier (branche, størrelse, nøgletal, geografi etc). Dine segmenter kan overvåges af Lassos robot, så du er den første, der får besked, når der sker relevante ændringer. 

Giv dig og din virksomhed et helt enkelt værktøj, der samler alle data om jeres kunder. Så kan I koncentrere jer om det, I er bedst til, nemlig at vækste jeres kunderelationer. webCRM giver det komplette overblik og gør det let at planlægge en målrettet indsats. Det booster dig og din virksomhed.

Vainus platform omdanner rådata til kraftfuld virksomhedsinformation
og synkroniserer med salgs- og marketingsystemer i realtid. Ved hjælp af et sales intelligence-værktøj, som Vainu, får du nem adgang til al den virksomhedsinformation, der er relevant for dig. Omhyggelig prospektering kræver arbejde, men det er det værd, når du ser din hit-rate stige i hvert trin i salgsprocessen.