Salgssystemer

Unikke partnerskaber for at styrke økosystemet i HubSpot

Giv dig og din virksomhed et værktøj, der samler alle data om jeres kunder og kombinere marketing, sales og service. HubSpot CRM-platformen er en komplet software pakke, der er bygget til at drive den indgående (in-bound) tilgang til dine kunder, hvilket vil hjælpe dig og dine kunder med at lykkedes og vækste. Radiant er preferred HubSpot Partner.

Contractbook har skabt en intuitiv platform til at digitalisere hele kontrakthåndteringen. Contractbook gør det nemt at dele, signere og opbevare ansættelseskontrakter og øvrige dokumenter. Samtidig har Contractbook et hav af template til alle former for kontrakter, tilbud m.m. Og så er det hele automatiseret og integreret. 

Vainus platform omdanner rådata til kraftfuld virksomhedsinformation
og synkroniserer med salgs- og marketingsystemer i realtid. Med Vainu får du nem adgang til al den virksomhedsinformation, der er relevant for dig. Du vil få triggers til hvem og hvornår du skal prospecte for at øge hit-raten i hvert trin i salgsprocessen.

Med Lasso kan du finde virksomheder i dit B2B kundesegment: Søg blandt de 800.000 aktive danske firmaer på over 60 forskellige kriterier (branche, størrelse, nøgletal, geografi etc). Dine segmenter kan overvåges af Lassos robot, så du er den første, der får besked, når der sker relevante ændringer. 

Vi giver dit salgsteam det perfekte værktøj til at møde enhver kunde med databaseret indsigt der resulterer i salg. Med mere end hundrede tusinde eksterne datapunkter og state-of-the-art AI beriger Vainu dine kundedata og giver dig indblik i din ideelle kundeprofil direkte med hintly-scores i dit CRM.

Plecto integrerer med mere end 50 af de mest brugte og kendte systemer på tværs af afdelinger og teams. Hver måned bliver der tilføjet nye integrationer, og du kan ellers bruges Plecto offentlige API. Plecto tilbyder muligheden for at få et komplet overblik over data og præstationer på tværs af systemer og afdelinger.

Radiant HubSpot clients

Solitwork HubSpot Sales Radiant
RISMA HubSpot Sales Radiant
Baker Tilly HubSpot Sales Radiant
Famly HubSpot Sales Radiant
State of Green HubSpot Radiant
Hemonto HubSpot Sales Radiant
Martinsen HubSpot Sales Radiant
Lasso X integration Hubspot Partner
HubSpot partner
HubSpot partner