Frederik Jack Sørensen

B2B Salgsekspert

SaaS Lead | Copenhagen Business School Cand.merc. International Business

Om Jack

Erfaring:

B2B salg og Ledelse

Jack har en cand.merc. fra CBS og har siden bacheloren arbejdet med B2B-salg af både IT-hardware og software. De seneste 4 år hos Radiant har han hjulpet alt fra nystartet til børsnoterede selskaber med at skalere deres nysalg i norden.

Erfaring med B2B salg

Jack har gennem hans år hos Radiant, som både Account-ansvarlig og SaaS-lead , drevet salgsprocessen for vores kunder fra A-Z. Han er derfor den i dag superuser i Hubspot og specialist i Sales Execution, Sales Management og Pipeline Management.

Med opstart af en lang række kunder på de nordiske markeder har han en helt unik indsigt i Go-To-Market strategier for SaaS-virksomheder i både DK, NO, SE og FI.

Jack er både vandt til at gå ind samarbejder hvor kunderne enten kan være helt grønne på salg eller allerede have en velfungerende salgsorganisation, hvorfor rådgivning indenfor salg, processer og værktøjer er blevet en ekspertise på begge fronter.

Vores kunder vælger Radiant, Jack og hans team fordi vi gør det i praksis. Jack hjælper i den sammenhæng også til med daglig prospecting af potentielle nye SaaS-kunder til vores Sales as a Service.

Erfaring med HubSpot

Jack har stor erfaring med Hubspot og bruger Hubspot hver dag i hans arbejde med udgangspunkt i at drive og styre salgsprocesser på vegne af vores kunder.

Jack bruger Hubspot til alt fra lead-generering, salgseksekvering, booking- og afholdelse af salgsmøder og ikke mindst pipelinestyring.

Uddannelse

  • Copenhagen Business School Cand.merc. International Business
  • Copenhagen Business School BSc in Economics and Business Administration

Nye artikler